Pohjois-Suomen mestaruuskisat Kiimingissä

Sotkamon Visan Pekka Kulju osallistui PSM-kisoihin tänään Kiimingissä. Pekan comeback vaikean jalkavamman jälkeen onnistui hyvin.

Pekka aloitti kisan varman päälle 170 kilon raudasta. Toiseen laitettiin varovainen korotus 175 ja sekin nousi suorille käsille helposti. Tästä rohkaistuneena Kulju pisti viimeiseen 182,5 kiloa, mutta se jäi kuitenkin rintaan.

– Olen tyytyväinen tulokseen, sillä en pysty varaamaan täysillä loukkaantuneeseen jalkaan, totesi Kulju kisan jälkeen.

– Edessä on jalan leikkaus, joka on laitettu kiireelliseksi ja sen pitäisi tapahtua kuukauden sisällä, kertoo Kulju.

Niin hassua kuin se onkaan, niin Pekka joutui nostamaan kisassa ulkopuolisena, eikä saanut virallista sijoitusta. Tämä johtuu siitä, että SVNL:n aluejako on uudistunut muutamia vuosia sitten ja tätä nykyä Sotkamo kuuluu Itä-Suomen alueeseen. Pekan pisteet olivat kuitenkin kilpailun toiseksi parhaat.