Maakuntaottelu lauantaina Raatihuoneentorilla

Kajaanin Raatihuoneentorilla tapahtuu tulevana lauantaina, kun Kajaanin Kuohu järjestää jälleen Kamppailujen Areena -tapahtuman. Tapahtumassa mitellään nyrkkeilyssä, minkä lisäksi luvassa on kolmatta kertaa voimanoston maakuntaottelu. Kajaanin Kuohu ja Sotkamon Visa ottavat toisistaan mittaa nelihenkisin joukkuein. Vuonna 2013 voiton vei Kuohu, vuonna 2014 Visa, joten ennen tulevaa mittelöä tilanne on tasan 1-1.

Kuohun joukkueen kovin nimi on Samuli Kokkarinen, joka sijoittui viime vuonna yleisen sarjan SM-kisoissa viidenneksi. Kuohun menestyspaineet kasautuvat Kokkarisen lisäksi myös Tarmo Lähdesmäen harteille, joka oli opiskelijoiden Sell Games -tapahtumassa niinikään viides. Kokkarinen ja Lähdesmäki ovat myös joukkuekisan kovimmat jalkakyykkääjät.

Mikäli Kuohu on kova kyykkäämään, niin Visa on kova penkkaamaan. Lauantaina voimanostodebyyttinsä tekee penkkipunnerruksen MM-4. Pekka Kulju. Visan joukkueessa nostaa myös viikon takainen EM-pronssimitalisti, yli 50-vuotiaiden penkkipunnerruksen Suomen mestari Jari Niskanen.

Myös Kuohun joukkueessa on EM-menestyjiä, kun Niskasen kanssa samoissa kilpailuissa hopeaa napannut Antero Juntunen on mukana. Kuohun joukkueen täydentää penkkipunnerruksen SM-mitalisti Heidi Heikkinen.

Heikkisen kanssa kisan kovimman naisnostajan tittelistä kilpailee Visan Riikka Kemppainen, kaksinkertainen nuorten SM-mitalisti viime vuodelta. Visan joukkueen täydentää varustepuolen nuorten Suomen mestari Ville Niskanen.

Voimanosto-osuus Raatihuoneen torilla alkaa n. 14.30. Niinpä siis kaikki kynnelle kykenevät sotkamolaiset kannustamaan Visa voittoon!