Power Cupista tulossa tasokas kisa

Power Cup nostetaan lauantaina syyskuun 6. päivänä Kajaanin ammattikoulun isossa salissa. Kisoihin on ilmoittautunut kolmekymmentä (30) nostajaa.

Sotkamon Visasta paluun kilpalavoille tekee miesten 105 kilon sarjassa nostava Matti Pirinen. Muita nostajia Visasta ei sitten tällä kertaa lavalla nähdäkään.

Kisan ilmoittautumislista näyttää ennakolta komealta. Mukana on kolme kymppisakin nostajaa Suomen tämän vuoden rankingista. Suurin ennakkosuosikki parhaan nostajan kiertopalkinnon voittajaksi lienee Haukiputaan Tero Seppänen (ranking 3.), joka on nostanut miesten superraskaassa sarjassa tuloksen 873 kiloa. Koviten kampoihin laittanevat OPT:n Mikko Ronkainen (ranking 6.) ja KiimU:n Ville Vahtola (ranking 10.). Ronkainen on pudottanut painonsa 83 kiloon ja janoaa kipeästi sarjansa Suomen ennätyksiä. Vahtola on tiukasti kiinni parhaan nostajan kiertopalkinnossa kahdella kiinnityksellään, eikä varmasti antaudu pokaalin kahvasta ilman taistelua. Omaa lusikkaansa soppaan ovat työntämässä myös Koivisto (R17.), Liimatainen, Kivilahti (R18.), Saario (R21.) ja Räinä (R28.). Luvassa on hikisiä hetkiä, ei pelkästään nostajille, vaan myös Kuohun levynvaihtajille.

Kisat alkavat Kajaanin ammattikoulun salissa lauantaina kello 12:00. Näitä kisoja kannattaa tulla katsomaan kauempaakin!

Lisätietoa ja alustava ryhmäjako Kajaanin Kuohun kotisivuilla:

Syyskuun Power-Cup 2014 osallistujat ja ryhmäjako