Niskasilla onnea ja epäonnea Kuopiossa

Kuopion Painonnostajat järjesti lauantaina 7.12. kansallisen voimanostokilpailun Rajalan väestönsuojassa. Sotkamon Visasta kilpailuun osallistuivat Mika Niskanen, Ville Niskanen ja Jari Niskanen.

Mika Niskanen aloitti ensimmäisen varustevoimanostokilpailunsa 140 kilon tuloksella jalkakyykystä. Ville Niskanen paransi kyykkyennätystään 200 kilosta 230 kiloon. Jari Niskasella oli vaikeuksia kyykyn syvyyden ja tuomarimerkkien kanssa ja tällä kertaa Jari jäi valitettavasti ilman tulosta.

Penkkipunnerruksessa Mika nosti onnistuneesti 70 kiloa, 7,5 kiloa enemmän oli vielä liikaa. Villen ensimmäinen nosto epäonnistui, mutta kaksi seuraavaa onnistui ja tulokseksi 115 kiloa.

Maastavedon Mika aloitti epäonnistuen, mutta korjasi asian toisella nostollaan ja onnistui myös viimeisellään 175 kilon raudasta. Villelle kaksi onnistunutta nostoa ja tulokseksi 232,5 kiloa. Yhteistulosta Mikalle kertyi 385 kiloa ja juniorisarjan viides sija, Ville oli kolmas 577,5 kilolla.

Video: