Kemppaiselle MM-HOPEAA ennätystuloksin!!!!

Visan Lauri Kemppainen nosti toiseksi nuorten penkkipunnerruksen MM-kilpailuissa Yhdysvalloissa. Kemppainen aloitti kilpailun varmalla 210,0kg nostolla ja selvitti tyylipuhtaasti toisen nostonsa 220,0 kilosta varmistaen hopeamitalin. Viimeiseen nostoonsa Kemppainen määräsi kultaan oikeuttavat 237,5kg joka kotikatsomoiden suureksi riemuksi nousi hyväksytysti suorille käsille.

Kultajuhlia kesti hetken aikaa, kunnes ennakkosuosikki Venäjän Dmitry Inzarkin otti piikkipaikan takaisin tiukalla 240,0 kilon nostollaan. Siitä huolimatta hopeasija ei ollut varmasti pettymys, sillä mitalin lisäksi Kemppainen rikkoi penkkipunnerruksen nuorten Suomen ennätyksen (220,0kg), avoimen sarjan Suomen ennätyksen (235,5kg) sekä nuorten Pohjoismaiden ennätyksen (220,0kg).