Pikkujoulupenkkareihin ennätysosanotto

Tulevana lauantaina Sotkamossa nostettaviin pikkujoulupenkkareihin on ilmoittautunut ennätykselliset 33 nostajaa. Penkkipunnerruskilpailusta tekee mielenkiintoisen erityisesti se, että luvassa on neljä Suomen ennätys yritystä. Pajarin Puntin Vili Honkanen yrittää rikkoa 20-vuotiaiden ennätyksen 206,0kg sarjassa alle 100 kiloa. Kauaksi SE-lukemista ei tämän vuoden penkkipunnerruksen Suomen mestari tule jäämään, sillä miehen henkilökohtainen ennätys on 205,0kg. Alle 23-vuotiaisissa nostava Varpaisjärven Vireen Antti Ahonen yrittää parantaa omissa nimissään olevaa Suomen ennätystä 175.0kg sarjassa 67.5kg. Kolmanneksi SE-yrittäjäksi on ilmoittautunut isäntäseuran Lauri Kemppainen, jonka tähtäimissä on 23-vuotiaiden ennätys 212,5kg sarjaan 82.5 kiloa. Lisäksi Sievin Sisun Ville Virta yrittää rikkoa alle 23-vuotiaiden ennätyksen 202,5kg sarjaan 75 kiloa.

Kilpailut alkavat klo 14:00 terveyskeskuksen voimailutiloissa. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

TERVETULOA!