Rantakisan voittajille luvassa bonusta

Rantapenkkareiden pyttykerhon muodostavat divisioonien (Miehet, naiset, miesjuniorit, miesveteraanit) viisi parasta nostajaa wilksin pisteiden mukaiseen paremmuusjärjestykseen laitettuna. Ja pytyt eivät tälläkään kertaa tuota pettymystä, vaan tuttu Hiukan Beachin linja jatkuu. Pytyn näkö ja koko kestää valtakunnallisen vertailun!

Jokaisen divisioonan voittaja saa bonuspalkinnoksi SKIP:n TOP FUEL -palautumisjuomapurkin (1,4kg), jonka arvo on 44 euroa. Palkinnot sponsoroi Voimapuoti.

Joukkuekisassa palkintona on tavoittelemisen arvoinen HC-treenipenkki, jonka arvo on 1195 euroa. Palkinnon sponsoroi SSPOWER.

Visan juhlavuoden kunniaksi palkintoihin on satsattu huomattavasti tavallista kansallista kilpailua enemmän. Vastaavasti vastalauseena kohoavia kilpailumaksuja vastaan kisan osanottomaksu on tiputettu 20 euroon.

Ilmoittautumisaika päättyy 30.6.2009.