Jari Niskanen voimanoston EM-kisoihin

Sotkamon Visan Jari Niskanen (110kg) matkustaa tulevana maanantaina veteraanien voimanoston Euroopan mestaruuskisoihin Tsekin Pilseniin.

Niskasen harjoittelu on sujunut hyvin. Harjoituksessa on tehty ennätyssarjoja, joista mainittakoon jalkakyykyn 2x3x280 kiloa. Sarja viittaa Niskasen olevan ennätyskunnossa. Myös penkki ja maastanosto ovat sujuneet mainiosti.

Niskasen sarjan (110kg) tilastokärkenä on Tsekin Zoltan Konat (820kg). Onnistuessaan Niskasella on täydet mahdollisuudet hätyytellä mestaruutta, sillä Jari on tilastossa kakkosena 805 kilon tuloksellaan. Takana Ranskan Tony Chard ja Unkarin Attila Maté tuskin pystyvät horjuttamaan Nestorin asemaa, joten mitaliin on hyvät saumat. Nähtäväksi jää taktikoiko kukaan itseään tähän sarjaan muista painoluokista.

Jarin kisapäivä on lauantaina 27.6. Nostot alkavat paikallista aikaa kello 11:00. Visa toivottaa Nestorille onnea ja keveitä rautoja kisaan!!!