Visa palkitsi kaudella 2008 kunnostautuneita

Sotkamon Visan vuoden urheilijaksi valittiin naisten voimanoston MM-hopean voittanut Virpi Kehänen. Virpi voitti kaudella myös Suomen mestaruuden ja Pohjoismaiden mestaruuden sekä paransi sarjansa N56kg jalkakyykyn Suomen ennätyksen.

Vuoden junioriksi valittiin viimeistä vuotta juniorisarjoissa nostanut Pekka Tervo. Tervo nousi viimeisenä juniorivuotenaan maajoukkueeseen, missä hän saavutti Pohjoismaiden mestaruuskisoissa hopeaa ja EM-kisoissa 13. sijan. Voimanoston SM-kisoissa Tervo sijoittui niin ikään hopealle.

Vuoden Visalaiseksi valittiin Sauli Härmä, joka on tehnyt seuran eteen pitkäjänteistä työtä. Härmä on ahkera talkootyöntekijä ja graafisesti lahjakas persoona, joka on tehnyt useita töitä Visan eteen joista viimeisimpänä ensi vuonna uusittavan seuran lipun ulkoasu. Härmä on kunnostautunut myös lavaesimiehenä lukuisissa arvokisoissa.

Seuratuen palkinnon sai Kajaanin Kuohun Kyösti Kauppinen, joka on tukenut Visaa toimimalla seuran kisoissa tuomarina. Kauppinen on kansallisen I luokan tuomari.