Voimanoston MM – ilmoittautumisaika umpeutui

Voimanoston MM-kisojen ilmoittautumisaika on umpeutunut. Listat päivittyivät siten, että muutamia nostajia jäi listoilta pois. Erityishuomion sai venäläisten sulkeminen kisasta pois toistuvien doping-rikkomusten vuoksi.

Suomi lähettää kisoihin kuusi naisnostajaa ja neljä miesnostajaa. Sotkamon Visa Virpi Kehänen ja Jouni Kvist nousivat ranking-listalla muutaman pykälän ylöspäin. Virpi on naisten 56 kiloisten tilastossa neljäntenä hyvissä hyökkäysasemissa mitalitaistelua ajatellen. Jouni Kvist on miesten 82,5 kiloisten tilastossa kahdeksas, mutta janoaa arvokkaita ”päänahkoja” edeltään.

Suomen maajoukkue 2.-8.11.2008 St John’s:ssa Kanadassa pidettäviin voimanoston MM-kisoihin on:

Naiset
48 Sanna Apuli (Team Nordic Thunder)
52 Mervi Sirkiä (Team Nordic Thunder)
Marcela Sandvik (Ålands Kraftsport Klubb)
56 Virpi Kehänen (Sotkamon Visa)
Mervi Rantamäki (Helsingin Tarmo)
82,5 Riikka Ylitalo (Savonlinnan Jyry)

Miehet
75 Sami Nieminen (Team Nordic Thunder)
82,5 Jouni Kvist (Sotkamon Visa)
125 Kenneth Sandvik (Ålands Kraftsport Klubb)
125+ Jari Martikainen (Tuusniemen Raju)

Linkki: Kaikki ilmoittautuneet