Voimamaljakilpailu tiivistyy

Suomen Voimanostoliiton järjestämä Voimamaljakamppailu alkaa olemaan loppusuoralla. Pietarsaaren Voimailijat on karannut muiden tavoittamattomiin 510 pisteen voimin. Sotkamon Visa otti etumatkaa toiseen sijaan Jari Niskasen MM-menestyksen ansioista. Visalla on pisteitä koossa 343.
Kolmannella sijalla ovat Rauman Ydinvoima ja viime vuoden voimamaljan voittanut Team Nordic Thunder. Molemmat seurat ovat keränneet 301 voimamaljapistettä. Vahvat seurajoukkueet Tapanilan Erä (277 pist) ja Ålands Kraftsport Klubb (272pist) omaavat vielä hyvät mahdollisuudet nousta kolmen parhaan seuran joukkoon.

Voimamaljapisteitä jaetaan vielä veteraanien penkin EM-kisoista, yleisen MM-kisoista, seurajoukkueiden SM-kisoista ja kansallisten kisojen järjestämisestä. Joukkueiden Suomen mestaruuskisoilla on suuri painoarvo, sillä kisoista annetaan nelinkertaiset pisteet yksilökisoihin nähden.

Sotkamon Visa on ilmoittanut joukkueet sekä voimanoston että penkkipunnerruksen joukkuekisaan. Suomen Voimanostoliitto julkaisee joukkuefinaaliin päässeet seurat kuluvan viikon aikana.