Visa nousi toiseksi Voimamaljassa

Sotkamon Visa nousi hyvän PM-kisa menestyksen siivittämänä Suomen Voimanostoliiton ylläpitämässä Voimamaljatilastossa toiselle sijalle ohi Rauman Ydinvoiman. Kolmen kultamitalin ja yhden hopean seurauksena Visa kartutti voimamaljatiliään 45 pisteellä ja pääsi ensimmäistä kertaa seuran historiassa yli 300 pisteen. Nyt Visan saldo on 323 pistettä.

Visan edellä tilastossa on Pietarsaaren Voimailijat, jolla on turvallisen tuntuinen ero muihin 476 pisteellään. Myös Team Nordic Thunder ohitti raumalaiset ja tarrasi tiukasti kiinni kolmen vahvimman suomalaisseuran joukossa. TNT:n saldo on 294 pistettä.

Voimamalja pisteitä voi kartuttaa vielä loppukaudesta maajoukkuemenestyksellä, seurajoukkueiden Suomen mestaruuskisoissa ja kansallisten kisojen järjestämisellä. Visan tavoitteena on saada joukkueet sekä penkin että voimanoston SM-kisoihin. Kisat järjestetään 15.-16.11. Hämeenlinnassa.