Sotkamon Visa Voimamaljan seitsemäs

Voimanoston kotimaisen seurapalkinnon, Voimamaljan, voitti kuluvana vuonna Hämeenlinnalainen Team Nordic Thunder. Seurat ovat kartuttaneet voimamaljapisteitä kauden Suomen mestaruuskisoissa ja kansainvälisissä kisoissa. Ensimmäistä kertaa liiton historiassa pistepottia pystyi kartuttamaan myös järjestämällä kansallisen tai sitä korkeamman tason kilpailuja.

Kainuun seuroista parhaiten menestyi odotetusti Sotkamon Visa. Visa sijoittui kovatasoisessa kilpailussa seitsemänneksi 212 pisteellä. Pistemäärä on Visan historian toiseksi korkein. Vain 2006 on ylletty parempiin pisteisiin. Kajaanin Kuohu sijoittui kisassa sijalle 36 ja Suomussalmen Voimailijat sijalle 93. Kisaan osallistui kaikkiaan 112 suomalaista voimanostoseuraa.

Oheisesta linkistä voimamaljapisteisiin SVNL:n sivuille: http://www.suomenvoimanostoliitto.fi/index.php?option=com_wrapper&Itemid=107