Immonen nuorten SM-kisoihin Turenkiin

Sotkamon Visan Lassi Immonen avaa Visan SM-kisakauden tulevana viikonloppuna nuorten klassisen voimanoston SM-kisoissa Turengissa.

Lassin sarja on totuttuun tapaan erittäin tasainen ja tasokas. Osallistujamäärä tässä sarjassa on kaventunut viime vuodesta, jota juurikin painoluokan kova taso saattaa selittää. Mitaleista tullaan käymään tiukka kamppailu.

Sarjan tilastoykkönen on Oulun Power Teamin Eetu Aalto yli 600 kilon yhteistuloksella. Oululainen on esittänyt valmistavissa treeneissään erittäin vakuuttavia otteita. Hallitseva Suomen mestari Viitasaaren Viestin Eetu Kumpulainen onkin joutunut hieman yllättäen haastajan asemaan. Jo viiden vuoden ajan, jopa kansainvälisiäkin, nostolavoja kolunnut Kumpulainen yltänee myös yli 600 kilon yhteistulokseen, mikäli on saanut selätettyä vammakierteensä. Lassi on tilastoissa kolmantena. Kisaan valmistavat treenit ovat sujuneet suunnitellusti, eikä häntä ole helppoa kammeta pois podiumilta. Unohtaa ei kuitenkaan sovi Huittisten Voimailijoiden Topias Huhtamäkeä, joka on tilastossa vain hieman reilun 20 kiloa Lassin jäljessä. Huhtamäki on liikutellut erityisesti penkkitreeneissä upeita rautamääriä.

Lassin kisa alkaa sunnuntaina kello 10:00 ja päättynee kello 14:00 mennessä. Alustavan tiedon mukaan kisasta ei ole saatavilla nettilähetystä.