Jari Niskanen mastersien SM-kisoihin Ylitorniolle

Aavasaksan Kisa järjestää jo toiset SM-kilpailunsa tälle vuodelle, kun masters-ikäluokkien klassisen voimanoston Suomen mestaruuksista kilpaillaan tulevana viikonloppuna Ylitorniolla. Sotkamon Visan värejä edustamaan kilpailuihin matkaa Jari Niskanen.

M50-ikäluokan sarjat kilpailevat lauantaiaamuna klo 10 alkaen ja Jari Niskanen on selkeä ennakkosuosikki 105 kilon sarjassa. Niskasen maaliskuussa tehty 590 kilon tulos on melkein 40 kiloa kovempi kuin tilastokakkosena majailevan Savonlinnan Ari Simosen tulos. Jarin tähtäimessä onkin Suomen mestaruuden lisäksi tavoitella sarjan Suomen ennätyksiä maastavedossa (283 kg, Veijo Räsäsen nimissä) ja yhteistuloksessa (664,5 kg, Harri Hagforsin nimissä).

Kilpailut näkyvät livelähetyksenä tulospöytäkirjan kera osoitteessa https://live.powerlifter.cz/en-US/default.aspx?id=1366. Jari Niskasen lisäksi kilpailuissa nähdään myös muita kainuulaisia: Kajaanin Kuohua edustavat Toivo Kyllönen, Samuli Kokkarinen ja Vesa Kovalainen.