Krista Määttä EM-kisoihin Kaunasiin

Klassisen voimanoston nuorten ja avoimen ikäluokkien Euroopan mestaruuksista kilpaillaan Liettuan Kaunasissa 24.11.-2.12. Sotkamon Visan Krista Määttä lähtee viimeisiin nuorten arvokisoihinsa ennakkotilastojen kärkipaikalta. Alle 23-vuotiaiden 57 kilon sarja vaikuttaa ennakkoon todella tasaiselta, kun sarjan viisi parasta mahtuvat 8 kilon sisään.

Krista Määttä hakee kruunua menestyksekkäälle kisavuodelleen, saavutuksina tältä vuodelta arvokisoista on jo klassisen voimanoston MM-pronssi ja PM-kulta, joiden lisäksi penkkipunnerruksen puolelta niinikään MM-pronssia ja PM-hopeaa.

Määtän lisäksi Sotkamon Visaa EM-kisoissa edustaa Ville Niskanen, joka toimii avoimen joukkueenjohtajana.

Krista Määtän kilpailu on sunnuntaina 25.11. klo 18, livelähetys osoitteessa http://goodlift.info/live1/onlineside.html