Krista hopealle ennätyksellään

Nuorten klassisen voimanoston SM-kisat jatkuivat tänään Virkkalassa. Aamukisassa Krista Määttä (N23v/57kg) paranteli ennätyksiään jalkakyykyssä, penkkipunnerruksessa ja yhteistuloksessa. Kyykystä nousi peräti 125 kiloa. Penkki koheni 75 kiloon. Maastanoston 142,5 paransi Kristan yhteistulosennätyksen 342,5 kiloon. Hieno tulos ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt mestaruuteen saakka, vaan sen vei nimiinsä Satu Pylväs uudella yhteistuloksen Suomen ennätyksellä. Toinen naisnostajamme Riikka Kemppainen (N23v/63kg) jäi valitettavasti tuloksetta penkkipunnerruksessa.

23-vuotiaiden miesten 74-kiloisissa iltapäivällä nostanut Leo Leppävuori oli oivalla kisatuulella. Leo paranteli omaa ennätystään maastanostossa ja ylsi muissakin lajeissa lähes parhaaseensa. Leon kyykky oli 177,5 kiloa, penkki 132,5 kiloa ja maastanosto 202,5 kiloa. Leo sijoittui kisassa lopulta neljänneksi. Pronssiin vaadittu 217,5 painoi vielä tällä kertaa liikaa.

Seuraavan kerran visalaisia nähdään nostolavalla parin viikon kuluttua, kun Pietarsaaressa kisataan klassisen penkkipunnerruksen Suomen mestaruuksista.