Pekka Tervo CBB -karsinnassa

Pienen pojan unelmaa elettiin tänään aamupäivällä Jyväskylän paviljongin lavalla, kun Pekka Tervo nousi Classic Bodybuilding – lavalle.

Pekan kisakunto oli hyvä ja hän ylsi toiseen vertailuun. Finaalipaikka jäi ensiyrityksellä kuitenkin haaveeksi, sillä kuuden parhaan sijoituksesta jäätiin himpun verran. Pekan lopullinen sijoitus on 7-10.

– Ehkä vähän lihastasapainossa ja mallissa annettiin etua muille, mutta koossa ei tarvinnut hävitä, totesi iloisena kisapaikalta tavoitettu Pekka.

Tervo näytti ensimmäisen kierroksen line upissa selvästi kireämmältä ja lihaksikkaammalta kuin kilpakumppanit. Pitkäaikainen haave on toteutunut ja Pekka ansaitsee hatun noston noustuaan karsinnan kymppisakkiin vain yhdeksän kuukauden valmistautumisella. Tarkemmat kisatulokset ja kisakuvia on luvattu Body-lehden sivuille.

-Iso kiitos kaikille tsemppaamisesta, antaa Tervo rehdin palautteen tukijoilleen.

Sotkamon Visa onnittelee Pekkaa rohkeudesta ja periksiantamattomuudesta, josta perinteiset visalaiset on tunnettu.