Kauden päätös 2012

Visan kauden päättäjäisiä vietettiin perinteiseen tapaan Pikkujoulupenkkareiden yhteydessä. Sujuvan kisatapahtuman jälkeen talkooväki kokoontui joulupäivälliselle Messiin. Ruoan jälkeen varsinainen kauden päätös järjestettiin Kantiksen saunalla. Kiitokset Piiraisen Minnalle järjestelyiden toteutuksesta!

Helena vuoden urheilija

Visan vuoden urheilijaksi valittiin Helena Kvist. Helenan parhaita saavutuksia olivat naisten RAW voimanoston Suomen mestaruus ja maailman cupin yhdeksäs sija sekä varustevoimanoston SM-pronssi.

”Hirrrrweeen oon otettu, niin tämä lämmitti sydäntäni”, totesi valinnastaan yllättynyt visalaisnostajatar.

Ville kovalla työllä menestykseen

Seuran parhaana juniorina palkittiin Ville Niskanen. Ville saavutti kuluneella kaudella nuorten voimanoston SM-hopeaa ja PM-pronssia. Ville paransi kuluneen vuoden aikana yhteistulosennätystään peräti 147,5 kiloa. Jokainen voi miettiä omalle kohdalleen sitä, vai täh?

Nestorin uurastus ei ole jäänyt huomaamatta

Vuoden seura-aktiivina palkittiin Jari Niskanen. Nestori on kunnostautunut, ei pelkästään kuluvana vuonna, niin nostajana, valmentajana, huoltajana, talkooaktiivina kuin erinäisistä seuran projekteissa. Oikeammalle ihmiselle palkintoa ei siis voisi ojentaa! Grattis Jari- gubbe!

Sotkamon kunta muisti

Sotkamon kunta muisti kaikkia kuluneen kauden aikana Suomen mestaruuskisoissa menestyneitä. Stipendit tulevat nostajille tarpeeseen, sillä he joutuvat edelleen kustantamaan ison osan varustehankinnoista omasta rahapussistaan. On hienoa, että Sotkamon kunta arvostaa nostajiemme menestystä tällä tavalla. Uskomme, että Sotkamo saa panostuksensa moninkertaisena takaisin positiivisen urheilukuvan kautta, mitä ollemme olleet tekemässä jo vuosien ajan. Visan uusi nostajasukupolvi pitää varmasti huolen, että menestys on taattu myös jatkossa.

Pukki kävi, pukki meni

Joulupukki oli nähty kisapaikalla. Suoraan Libanonista oli kuulemma kisapaikalle ehtinyt. Sen verran hekumoissaan pukki oli lumipyrystä, ettei malttanut olla valjastamatta Petteriä ja karauttamatta paria harjoituskierrosta torin ympäri. Pukin matka jatkui kohti Korvatunturia. Ymmärrämme hänen kiireet näin joulun alla – onneksi hän malttoi jättää pikkujoululahjat Kantikseen.

Onnetar Johanna Kivistö (miss Suomi 1973) ojensi Pedrolle ansaitun hieronta lahjakortin Keskustan Lihashuoltamoon. Nestorin lahja tuli taas tarpeeseen ja moni muukin naama vääntyi niin sanotusti messingille.

Kiitokset kaikille läsnäolleille jo perinteeksi muodostuneista kauden päättäjäisistä. Tätä perinnettä on ilo pitää yllä!!!