Kauden päätös 2011

Pikkujoulupenkkareiden jälkeen vuorossa oli ruokailu Hotelli Tuliketussa. Ruokailun jälkeen siirryttiin Tuliketun saunakabinettiin kauden päätöstilaisuuteen.

Kemppainen vuoden urheilija

Sotkamon kunta oli muistanut vuonna 2011 menestyneitä urheilijoita. Stipendit jaettiin seuraaville:

– Lauri Kemppainen (M PP MM-4, M PP SM-2)
– Joni Niskanen (M17 VN PM-1, M17 VN SM-1, M17 PP SM-2, M17 RAW-PP SM-2)
– Tuomas Tolvanen (M23 VN SM-2)
– Hannu Oikarinen (M17 VN SM-3, M17 PP SM-3)

Sotkamon Visa palkitsi vuoden urheilijana Lauri Kemppaisen. Kemppainen oli miesten penkkipunnerruksen MM-kisoissa neljäs ja SM-kisoissa toinen. Kemppainen teki myös uuden miesten Suomen ennätyksen penkkipunnerruksessa sarjaan 83 kg.

Vuoden juniorina palkittiin Joni Niskanen, jonka kirkkain meriitti viime vuodelta oli nuorten voimanoston Pohjoismaiden mestaruus. Niskanen voitti myös nuorten voimanoston SM-kultaa, nuorten penkkipunnerruksen SM-hopeaa ja nuorten RAW-penkkipunnerruksen SM-hopeaa. Lisäksi Joni piti nimissään alle 17-vuotiaiden 59 kilon sarjan Suomen ennätyksiä kyykyssä, vedossa ja yhteistuloksessa noin puolen vuoden ajan.

Vuoden seura-aktiivina palkittiin Ville Niskanen. Niskanen toimi mm. Visan nettisivujen ylläpitäjänä, Visan hallituksessa, oli talkoohommissa kaikissa kilpailuissa ja kävi tuomarikoulutuksen.

Pukilla jälleen kiireitä

Joulupukki oli viime vuotiseen tapaan kiireinen (tai ujo) ja jätti lahjat jaettavaksi Timo Salmiselle. Pukin poissaolo herätti keskustelua varsinkin lasten keskuudessa. Pukin lahjat olivat jälleen melko mielenkiintoisia ja mm. Jari ”Nestori” Niskanen sai uuden esineen kokoelmiinsa. Mistä kokoelmasta onkaan kyse, se jääköön salaisuudeksi. 😉

Ilta jatkui saunoen ja keskustellen. Paikalla olleet nauttivat jälleen kos.. koska kyseessä oli vuoden viimeinen kokoontuminen. Hyvää joulunodotusta kaikille!