Joni Niskaselle RAW-penkin SM-hopeaa

Joni Niskanen voitti lauantaina SM-hopeaa alle 17-vuotiaiden 59 kilon sarjassa RAW-penkkipunnerruksen SM-kisoissa Porissa. Niskanen aloitti kilpailut 72,5 kilon nostolla, joka jäi lopulta hänen tuloksekseen. Toisella yritetty 77,5 kiloa jäi välille ja viimeisen mestaruuteen vaadittu 85 kiloa liikkui rinnasta ehkä sentin verran ylöspäin. Niskasella oli hieman flunssaa, joka verotti kovimmat tehot pois. Sarjan voitto meni Eero Peuraniemelle Raumaan 80 kilon tuloksella.

Toinen lauantain visalaisnostaja oli Ville Niskanen, joka nosti 74 kilon sarjassa. Niskanen sijoittui neljänneksi 62,5 kilon punnerruksella, joka on hänen henkilökohtainen ennätyksensä. Sarjan kärkipaikka irtosi Oulun Power Teamin Aleksi Vääräniemelle tuloksella 115 kiloa.

Sunnuntaina nostolavalle asteli Jari Niskanen. Yli 40-vuotiaiden 105 kilon sarjassa nostanut Niskanen oli pudottanut painoaan reilusti lyhyen ajan sisään, joka oli vienyt voimat. Niskanen koetti aloituspainoaan 165 kiloa kahdesti onnistumatta. Sarjan voitto meni Tapanilan Erän Juha Lehdolle 185 kilon tuloksella.