Rantakisan ilmoittautumiset umpeutuvat 30.6.2010

Perinteiset Hiukan Rantapenkkarit lähestyvät. Ilmoittautumisaikaa on jäljellä enää viikko. Kahden ryhmän verran on ilmoittautumisia tullut ja ruuhkan arvellaan olevan pahimmillaan tulevalla viikolla, kertoo kilpailun johtaja.

Palkintopokaalit saapuivat juuri kaiverrukselta Raatin Kellosta. Laatu ja näyttävyys ovat taas taattua, perinteitä kunnioittaen. Joukkuekisan kiertopalkintopytty on vielä matkalla Ruotsista Hiukkaan. SKIP/Voimapuoti on luvannut myös sarjojen voittajille kullekin kategorialle lisäpalkinnon.

Mietin jokaiselle ikäryhmälle sopivan räätälöidyn bonuspalkinnon, kertoo Harri Kokkonen Voimapuodilta salamyhkäisesti. Kisavalmistelut ovat hyvässä käynnissä ja organisaatio alkaa olla kasassa. Kisaorganisaatio julkaistaan kotisivuilla viimeisten varmistuksien jälkeen viikolla 26.