Raimo Kaattari Visan riveihin

Visa on saanut riveihinsä uuden nostajan – Raimo Kaattarin.

Raimo on tuttu naama 2000-luvun alkupuolen kisoista. Hän kunnostautui 2000-2005 vuosina muun muassa voittamalla kahdesti SM- ja PM–kultaa sekä EM-pronssia penkkipunnerruksessa. Raimon paras punnerrus 56 kilon painoluokassa on 150 kiloa, joka on edelleen voimassa oleva Suomen ennätys.

Työ ja perhe työllistivät Raimon arjen siinä määrin 2000-luvun puolen välin jälkeen, että kilpailu jäi. Kesällä 2008 Kaattarin perhe (vaimo ja kaksi tytärtä) muutti Vuokattiin, kun Raimo sai töitä Talvivaarasta. ”Vuoden aikana olen löytänyt myös terveyskeskuksen voimailusalin toistuvasti ja kipinä on jälleen syttynyt. Treenimotivaatio on kohdallaan, tulokset nousussa ja hinku kisalavoille kova” – kertoi Raimo hakemuksessaan.

Näemme Raimon lavalla loppuvuoden aikana tarkoituksenaan palata mitalikantaan tulevan vuoden SM-kisoissa. Yleisen sarjan lisäksi Raimo pääsee ensi vuonna myös veteraanisarjaan. Raimo olikin jo mukana Rantakisan talkoissa ja samalla haistelemassa kisalavan tuttuja tuoksuja ja tunnelmia.

Sotkamon Visa toivottaa Raipen tervetulleeksi joukkoomme iloiseen!!