Penkki-SM kisaorganisaatio 8.-10.2.2008

Hyvää Visan päivää kaikille seuran jäsenille!

Kisaorganisaatio on kasassa (kts.”linkki”). Lähes viisikymmentä talkoolaista laittaa itsensä likoon, jotta Sotkamoon matkaavat voimailijat saavat keskittyy omaan ydinbisnekseensä: nostamiseen hyvissä ja kitkattomissa olosuhteissa. Järjestämme kisan 245 nostajalle, palvelemme samaa ainakin määrää huoltajia ja katsojia. Suomi tulee olemaan edustettuna Lapista Ahvenanmaalle, kun seitsemänkymmentä SVNL:n alaista seuraa saattelee lavalle parhaat punnertajansa.

Kilpailupaikka rakennetaan perjantaina 8.2. klo 17:00 alkaen. Kisapäivinä avaamme kisapaikan ovet klo 08:30 mennessä. Tyttöjen sämpylätalkoot alkavat lauantaina jo kahdeksalta. Aamupunnituksen alkaessa klo 09:00 ovat ensimmäiset nälkäiset raapimassa kahvion tiskillä. Kisa päättynee molempina päivinä 16 mennessä. Sunnuntaina on edessä viimeinen yhteinen rypistys, jonka jälkeen jäämme mielenkiinnolla odottamaan asiakaspalautetta.

Linkki: Kisaorganisaatio.doc