Visan juniorit avasivat mitalitilin

Sunnuntaipäivän kilpailut Tampereella toivat Visalle kaksi mitalistia. Sarjavaihdon 75-kiloisiin tehnyt Erno Paavola jatkoi pitkää mitaliputkeaan nappaamalla hopeamitalin. Erno varmisti helpolla aloituksellaan 170,0 kilosta hopean ja hyökkäsi sitten heti mestaruuden kimppuun. Yritys 190,0 kilosta jäi tällä kertaa kuitenkin välille. Nosto olisi onnituessaan parantanut Ernon kisaennätystä 12,5 kilolla.

Toisen Sotkamolaismitalin saavutti 82,5kg sarjassa nostanut Tommi Korhonen. Korhonen nosti oman ennätyksensä 182,5 kiloa, joka riitti pronssille. Sarja oli äärimmäisen tiukka, ja mitalin saavuttaminen lämmitti kovasti penkkispesialistimme mieltä. Tämä oli Korhosen ensimmäinen SM-mitali 23-vuotiaisissa.

Päivän kolmas nostajamme oli Tuomas Tolvanen, joka sijoittui 67,5 kiloisissa neljänneksi. Tolvanen punnersi 115,0 kiloa, eikä yritys 127,5 kilosta ollut huono. Ojentajien voima ei tällä kertaa riittänyt noston loppuun saattamiseksi. Selvää kehitystä on kuitenkin tapahtunut. Paavola ja Tolvanen nostavat seuraavan kerran junioreiden voimanoston SM-kisoissa Tampereella 10.-11.3.2007. Seurakseen he saavat Pekka Tervon ja Jani Korhosen.