Jouni Kvistillä MM-näyttöpaikka TUL:n mestaruuskilpailuissa Sotkamossa

Suomen voimanostoliitto on myöntänyt Sotkamon Visan Jouni Kvistille luvan MM-näytön antamiseen 6.5.2006 Sotkamossa järjestettävissä TUL:n mestaruuskilpailuissa. Jotta Kvist voi osallistua marraskuussa Norjassa järjestettäviin voimanoston maailmanmestaruuskilpailuihin, hänen täytyy saada yhteistulokseksi vähintään 800,0 kiloa. Tulos on sarjan 82,5kg MM-tulosrajan lisäksi myös Kvistin henkilökohtainen ennätys.

Lauantaina 6.5 järjestettäviin TUL:n mestaruuskilpailuihin on ilmoittautunut yhteensä 14 kilpailijaa. Kvistin lisäksi Visalaisista ovat mukana Kyösti Kehänen (100kg), Helena Kvist (60kg), Timo Salminen (90kg), Asko Sirviö (67,5kg) sekä Janne Väänänen (90kg). Kilpailut nostetaan klo 14.00 alkaen Sotkamon terveyskeskuksen alakerrassa sijaitsevassa voimailutiloissa. Tilaisuus on avoin yleisölle.

Tervetuloa!