Sotkamon juniorinostajille kultaa kotikisoissa

Sotkamolaiset Tuomas Tolvanen ja Erno Paavola nostivat suomenmestareiksi

Tuomas Tolvanen voitti kultaa sarjassa 67,5kg alle 17-vuotiaiden SM-kisoissa. Yhdeksän tyylipuhtaan noston jälkeen Tolvasen voittotulokseksi kirjattiin 475,0kg.
Alle 20-vuotiaiden 82,5kg sarjassa Visan Jani Korhonen nosti viidenneksi tuloksella 555,0kg.
Alle 23-vuotiaiden sarjoissa Sotkamon Visalla oli kaikkiaan viisi edustajaa. Painoluokassa 67,5kg nähtiin ankara taistelu kultamitalista, jonka kotiseuraa edustava Erno Paavola voitti lopulta itselleen tuoksella 562,5kg. 75-kiloisissa nostanut Timo Hakkarainen teki yhteistuloksen 550,0kg, joka oikeutti neljänteen sijaan jääden vain viiden kilon päähän pronssimitalista. Sarjassa 82,5kg Tommi Korhonen ja Pekka Tervo nostivat tasatulokset 550,0kg. Kevyempänä nostajana Korhonen oli sarjan viides ja Tervo kuudes. Sarjassa alle 90kg nostanut Kimmo Kaipainen sijoittui seitsemänneksi tuloksellaan 550kg.

Katso kaikki tulokset: [perjantai] [lauantai] [sunnuntai]

Lue kisaraportti